Alegeti nominal:
Il puteti activa pe:

Intrebari frecvente

Cat timp este valabil un voucher cadou?
Voucherele cadou sunt valabile 90 de zile de la data achizitionarii.
Cum pot obtine un voucher cadou ambalat atractiv?
Puteti obtine un voucher cadou ambalat special ridicandu-l de la studioul nostru intre orele 10:00 si 22:00
Cum activez un voucher cadou?
Selecteaza un eveniment in program, pe pagina cursurilor de gatit, fa click pe "Activeaza voucher" si introdu numarul de pe voucherul tau. Dupa activarea cu succes a voucherului cadou iti trimitem un email de confirmare.
Ce se intampla daca pretul cursului de gatit difera de valoarea voucherului?
Daca valoarea cursului de gatit este mai mare decat cea a voucherului cadou, diferenta poate fi achitata la studio inaintea evenimentului. Daca este mai mica atunci diferenta nu va fi returnata.
Pot returna un voucher cadou
Da, un voucher nefolosit poate fi returnat pana la data expirarii. Pentru a face acest lucru contactati studioul la numarul de telefon: +40 312 294 632

Cadoul perfect pentru o noua experienta

Voucherele cadou EventyOn Gift sunt o idee originala si practica, apreciata de toata lumea. Ele pot fi activate pentru orice curs de gatit din calendarul nostru. Lasati beneficiarii cadoului sa isi aleaga evenimentul preferat si hai sa ne distram!

{ "title_tag": "h2", "title_text": "Cadouri corporate", "button_text": "Cumpara acum", "button_link": null, "open_modal": "1", "bgimage": "https://eventyon.ro/storage/elements/5f87504b4c3a2_gift_certificate.jpg", "bgimage_mobile": "https://eventyon.ro/storage/elements/5f87504b4cc1f_gift_certificate_mob.jpg", "bgcolor": "#F2EFECFF", "mode_white": "1", "id": 2519, "title": "Cadouri corporate", "brand": "EventyOn", "quantity": 4, "currency": "RON", "category": "Calendar" }

Cadouri corporate

Cumpara acum

Am aparut in:

Master Class-uri viitoare

vezi evenimentele viitoare →