Kenwood
Kenwood - marca britanica de aparate de uz casnic premium. Numele marcii provine de la numele fondatorului sau - Ken (Kenneth) Wood. Acesta s-a nascut in 1916 la Londra, unde, dupa cel de-al doilea razboi mondial, si-a infiintat propria companie de aparatura casnica. Toate produsele Kenwood sunt dezvoltate in Marea Britanie. In 2001 Kenwood a devenit parte a grupului DeLonghi si astazi este unul dintre principalii jucatori pe piata aparatelor casnice de mici dimensiuni. Principalele categorii de produse Kenwood: roboti de bucatarie, roboti de tocat carne, aparate de preparat alimente, mixere, storcatoare, ceainice si masini de facut paine.
Electrolux
Electrolux faciliteaza un stil de viata mai bun, prin reinventarea gustului, a ingrijirii hainelor si a starii de bine acasa, oferind o viata mai placuta si sustenabila pentru milioane de oameni. Lider global de electrocasnice, Electrolux plaseaza consumatorul in centrul a tot ceea ce face. Prin intermediul brandurilor Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse si Zanussi, grupul Electrolux inregistreaza in fiecare an, vanzari de mai mult de 160 de milioane de produse profesionale si de uz casnic, in mai mult de 150 de piete de desfacere. Pentru informatii despre produsele Electrolux accesati www.electrolux.ro.
Heidi
Coca Cola
The Coca-Cola Company este cea mai mare companie producătoare de băuturi răcoritoare din lume, cel mai mare producător, distribuitor și comercializant de băuturi ne-alcolice și siropuri din lume, și una dintre cele mai mari corporații din SUA. Compania este cunoscută în special datorită produsului ei cel mai renumit Coca-Cola, inventat de John Stith Pemberton în 1886.
De Longhi
The De' Longhi Group is one of the world's leading players in small domestic appliances associated with the world of coffee, the kitchen, air conditioning, and home care.
URBB - United Romanian Breweries Bereprod
URBB este o companie producătoare de bere din România, subsidiară a grupului danez Carlsberg Breweries. Compania deține în prezent un volum de 9% din piața românească de bere. URBB deține în portofoliu exclusiv mărci internaționale de bere, respectiv Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness și Kilkenny și băuturile răcoritoare Orangina și Granini.
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu”, proiecte gândite, dezvoltate și implementate de echipa Business Mark, prin care se propune să ofere mediului de afaceri un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.
Crowne Plaza Bucharest
Crowne Plaza Bucuresti este un rafinat hotel bucurestean in proximitatea centrului Romexpo si parte a lantului hotelier Intercontinental. Aflat la doar 15 minute distanta cu masina de aeroportul Henri Coanda, Crowne Plaza Bucuresti este in imediata apropiere a lacului Herastrau si a potecilor de jogging preferate de bucuresteni. Intr-un linistit cartier din nord, autobuzele din apropiere te conecteaza direct cu centrul orasului, Gara de Nord si Baneasa Shopping City mall. Suntem chiar langa centrul Romexpo si aproape de mari companii precum Microsoft si Unicredit. Poti gazdui pana la 1500 de delegati in cele 16 spatii de conferinte complet echipate pentru orice ocazie. Unele ofera acces la terasa, iar gradinile noastre sunt perfecte pentru petreceri in aer liber. De asemenea Arcul de Triumf si Muzeul satului se afla in apropiere.
Athénée Palace Hilton Bucharest
Regis Stone Copper Pans
Regis Stone Copper Pans este unul dintre cele mai apreciate branduri de tigăi de pe piața locală. Face parte din portofoliul de mărci AloShop, un brand 100% românesc, ce oferă clienților o gamă variată de produse originale văzute la TV! De-a lungul celor 5 ani de dezvoltare, portofoliul AloShop a crescut constant, ajungând să includă în prezent șase game de produse variate pentru bucătărie, curățenie, slăbit și frumusețe, casă și grădină, sport și sănătate. Sloganul AloShop ”Comanzi și recomanzi!” exprimă calitate pe termen lung și garanția că odată folosite, produsele vor fi recomandate cu încredere de clienții mulțumiți. Descoperă întreaga gama de produse pe ALOSHOP.tv