Aceste reguli vizează crearea celei mai confortabile atmosfere pentru toți oaspeții prezenți în timpul funcționării instituției. Regulile sunt obligatorii pentru toți oaspeții fără excepție.

Reglementare administrativa.

Fumatul, pentru toate tipurile de țigări (inclusiv cele electronice) este interzis în studiouri, cu excepția locurilor special amenajate și echipate.

Este interzisă aducerea neautorizată în studio a lichidelor inflamabile sau combustibile, a substanțelor explozive și toxice, precum și a altor materiale inflamabile și/sau combustibile.

Participarea la cursurile de gătit (master) este posibila la prezentarea unui certificat (in format tiparit sau electronic).

Este interzisă părăsirea teritoriului studioului cu produse alcoolice.

Reguli pentru restrictionarea accesului în studio.

Animalele de companie nu sunt permise în cadrul studioului.

Accesul în studio este strict interzis pentru oaspeții agresivi, precum și pentru oaspeții aflați în stare avansată de ebrietate sau ce au consumat substanțe halucinogene.

Administratorii studiourilor își rezerva dreptul de a evalua conformitatea aspectului vizitatorilor cu formatul și imaginea instituției și în caz de nerespectare a cerințelor general acceptate, de a refuza furnizarea de servicii/acceptare a prezenței la eveniment.

Reguli generale:

Spalati-va mainile înainte de începerea evenimentului.

Nu atingeți suprafețele fierbinți sau obiectele cu mainile goale. Folosiți unelte speciale de bucatarie recomandate de personalul din studio.

Dacă copiii sunt prezenți la eveniment, cutitele și alte echipamente contondente pot fi utilizate numai sub supravegherea părinților/tutorilor sau personalului prezent la eveniment.

Consumul bauturilor alcoolice este persoanelor cu varsta de peste 18 ani și a prezentării unui act de identitate dacă acest lucru se impune.

Dacă sunteți alergic la vreun ingredient sau produs, va rugam sa anuntati personalul prezent la eveniment în timp util.

Părintele sau tutorele copilului este responsabil pentru acțiunile acestuia la eveniment.

Compania nu este răspunzătoare pentru articolele și obiectele de valoare nesupravegheate.

În caz de deteriorare a bunurilor sau încălcare a regulilor spațiului, sancțiunile se vor aplica clientului evenimentului privat sau participant la un eveniment deschis.

In cazul semnalelor de alarma ( sunetul alarmei, oameni care strigă, miros de fum, etc) participantii la eveniment trebuie sa urmeze instructiunile personalului.

Dacă aveți îndoieli cu  privire la permisibilitatea și/sau corectitudinea oricăror acțiuni, trebuie sa contactați gazda evenimentului.

În caz de încălcare a regulilor stabilite și a reglementărilor de siguranta de către oaspeții evenimentului, compania își rezerva dreptul de a încheia evenimentul în orice moment.

Prin participarea la eveniment, confirmați ca veți respecta regulile companiei noastre.

În cazul în care se constata ca unii termeni si conditii sunt invalide și în conformitate cu legile în vigoare, termenii și condițiile rămase vor fi aplicabile.

Aceste reguli se aplica CulinaryOn Hangar 5 Srl, Soseaua Pipera 48, Sector 2 Bucuresti.

Aceste reguli se găsesc pe Internet și sunt intotdeauna disponbile accesand link-ul https://eventyon.ro/warning