Acesti termeni de utilizare a site-ului eventyon.ro dezvoltat de Culinaryon Hangar Srl  (în continuare - Regulamentele), determina condițiile de utilizare a site-ului web și determina drepturile și obligațiile, procedura de abonare la știri și alți vizitatori (colectiv “Utilizatori”)

1. Concepte de baza:

Site — un set de pagini web gazduite pe internet și unite printr-un nume de domeniu comun eventyon.ro, o singura tema, structura logica, design și aspect.

Administrația - titularul de drept al site-ului (denumit în continuare Proprietar) si/sau alte persoane autorizate de către proprietar sa gestioneze site-ul și/sau alte acțiuni legate de utilizarea Site-ului.

Conținut - toate rezultatele activității intelectuale și mijloacelor de individualizare postate pe Site, inclusiv elemente de proiectare, proiecte, desene, machete, imagine grafice (inclusiv ilustrații), lucrări fotografice și lucrări obținute prin metode similare fotografiilor, textului, lucrărilor audio-vizuale, programele de computer care fac parte din site, lucrările muzicale cu sau fără text și alte lucrări, precum și mărcile comerciale și desenele industriale sunt protejate în conformitate cu legislatia in vigoare.

Date cu caracter personal - orice informație legată direct sau indirect de o persoana specifica sau identificabila (subiectul datelor cu caracter personal), inclusiv informațiile personale pe care utilizatorul le furnizeaza despre el însuși la înregistrare (și/sau crearea unui cont).

Utilizator — persoana care accesează Site-ul.

Rezultate ale activității intelectuale - rezultatele activității intelectuale și/sau mijloacelor de individualizare care sunt protejate in conformitate cu legislatia in vigoare, create de munca uneia sau mai multor persoane. Toate drepturile asupra materialelor de pe site sunt protejate in conformitate legislatia in vigoare.

Copierea materialelor site-ului este posibila doar cu acordul Administrației.

Pagina personală a utilizatorului - o secțiune a site-ului care conține informații despre utilizator, datele sale personale, rețete, prieteni, grupuri și alte informații.

Titular al drepturilor de autor — o persoana care un drept exclusiv sau deține o licenta exclusiva de utilizare la rezultatele activității intelectuale.

2. Dispoziții generale

2.1. Site-ul este conceput și toate drepturile sunt deținute de Culinaryon Hangar Srl. Site-ul este destinat evenimentelor organizate de EVENTYON.

2.2. Aceste reguli stau la baza relației dintre Administrația site-ului și utilizator.

2.3. Administrația recomanda utilizatorilor site-ului sa se familiarizeze cu aceste Reguli, precum și cu politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal (link către politică de confidentialitate). Prin utilizarea site-ului, utilizatorii își confirma acordul.

3. Drepturi pentru proprietate intelectuala

3.1. Toate rezultatele activității intelectuale și mijloacelor de individualizare postate pe site, inclusiv elemente de proiectare, proiecte, desene, machete, imagini grafice (inclusiv ilustrații), lucrări fotografice și lucrări obținute prin metode similare fotografiilor, textului, lucrărilor audio-vizuale, computerului, programele care fac parte din site, lucrările muzicale cu sau fără text și alte lucrări precum și mărcile comerciale și desenele industriale sunt protejate în conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste obiecte protejate împreună și separat constituie conținutul protejat al Site-ului (denumit în continuare “Conținut”).

3.2. Administrația este titularul drepturilor de autor ale site-ului ca lucrare compusă, precum și a conținutului (cu excepția cazurilor în care pagina corespunzătoare cu conținutul indica contrariul).

3.3. Cu excepția cazului în care este prevăzut în mod expres de acești Termeni si Conditii si de legislatia legislatia in vigoare, continutul nu poate fi utilizat (inclusiv copiat, publicat, reprodus, procesat, distribuit, vandut s-au utilizat în orice alt mod) în parti sau în întregime fără consimțământul Companiei.

3.4. Citarea materialelor text publicate pe Site este permisa cu indicarea obligatorie a unui hyperlink activ catre eventyon.ro sau catre sectiunea site-ului cu Conținutul citat.

3.5. Administrația poate utiliza lucrări fotografice, audio vizuale și de alta natura ale Utilizatorilor și cu participarea acestora ca și conținut al site-ului numai dacă aceasta a obtinut consimtamantul prealabil pentru a folosi astfel de lucrări. La cererea Utilizatorilor, administrația site-ului elimina lucrări fotografice, audio-vizuale și de altă natură ale Utilizatorilor și cu participarea Utilizatorilor de pe site dacă, în opinia Utilizatorilor datele le discreditează imaginea, demnitatea sau alte daune.
4. Abonare

4.1. Conținutul Site-ului este disponibil Utilizatorilor indiferent de inregistrarea lor pe site.Cu toate acestea, pentru a utiliza în mod activ funcțiile Site-ului (de exemplu, pentru a obține informații despre oferte speciale, promoții, evenimente, vanzari EventyOn, etc.), trebuie sa va abonați la știrile companiei.

4.2. La abonarea la știri, Utilizatorul trebuie sa furnizeze informațiile necesare, fiabile și actualizate, inclusiv o adresa de email unica. Utilizatorul site-ul este responsabil pentru acuratețea, relevantă, caracterul complet și conformitatea cu legislația legislatia in vigoare a informațiilor furnizate la abonare.

5. Date personale

Generalitati

5.1. Pentru a va abona la știri trebuie sa furnizati date personale (denumite în continuare “Date personale”).

5.2. Administrația ia toate măsurile necesare pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii. Datele cu caracter personal sunt prelucrate în Companie in conformitate cu  Regulamentul European nr. 679 din 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in cee ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, alte prevederi legale aplicabile precum si conform Politicii de confidentialitate a companiei.

5.3. Datele cu caracter personal specificate de Utilizatorul site-ului la abonarea știrilor de pe site sunt stocate în sistemul de informații cu date personale ale site-ului spb.eventyon.ru. În cazul în care Utilizatorul site-ului nu specifica altfel, datele personale pot fi utilizate de către Administrație pentru a face contracte directe pentru a informa Utilizatorii site-ului despre oferte speciale, promoții, evenimente, vanzari EVENTYON, oferte speciale, etc.

5.4. Datele cu caracter personal nu vor fi transferate către terți, cu excepția în care transferul de date cu caracter personal este necesar în conformitate cu cerințele legislației. Utilizatorul Site-ului are dreptul, în baza unei cereri trimise companiei să se familiarizeze cu informații despre datele sale personale care sunt prelucrate de companie, să solicite clarificarea datelor personale sau ștergerea acestora din sistemul de informații. Ștergerea datelor personale ale Utilizatorului site-ului face imposibilă primirea de știri de la companie. În același timp, accesul la datele personale este acordat terților care susțin serviciile companiei și/sau îndeplinesc sarcinile (comenzile) relevante companiei, în masura necesara pentru un astfel de suport și/sau sarcini (comenzi).

5.5. Pentru întrebări legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, Compania poate fi contactata la adresele și numerele de telefon specificate pe website.

 

5.6. Administrația ia măsurile necesare pentru a preveni accesul neautorizat la datele personale ale Utilizatorului site-ului specificate la abonarea la știri. Din acest motiv, Utilizatorii site-ului se aboneaza la știri cu confirmarea adresei de email specificate în timpul abonamentului (utilizatorul trebuie sa urmeze linkul care va fi trimis prin email).

5.7.Administratia nu este responsabila pentru actiunile tertilor (inclusiv furnizorii de servicii de Internet care asigura disponibilitatea tehnica a site-ului la locația Utilizatorului), în legătură cu protectia canalelor de comunicație care transmit informații către sau de pe Site și, de asemenea, nu garantează disponibilitatea constanta a site-ului și funcționarea neîntreruptă a acestuia.

Utilizarea și divulgarea informațiilor

5.8. Dacă nu se specifica altfel, Administrația poate utiliza datele colectate prin intermediul site-ului pentru a îmbunătăți conținutul site-ului, pentru a-l rafina în conformitate cu preferințele utilizatorilor site-ului, pentru a face schimb de informații cu utilizatorii site-ului (la cererea utilizatorilor), pentru marketing și scopuri de cercetare ale Companiei și alte scopuri specifice. În plus Administrația are dreptul de a utiliza pe deplin toate informațiile primite pe site într-o forma neidentificata.

6. Site-uri web ale tertilor

6.1. Site-ul web poate conține link-uri către site-uri web ale tertilor pe Internet. Administrația nu controlează astfel de site-uri, nu este responsabilă pentru legalitatea conținutului postat de site-uri terțe, Regulile nu se aplica utilizarii acestor site-uri web. Utilizatorii site-ului ar trebui sa citeasca politică de confidentialitate și/sau condițiile de utilizare pentru fiecare site pe care îl accesează.

7. Drepturile și obligațiile Utilizatorilor site-ului.

7.1. Utilizatorul are dreptul sa:

* depuna reclamatii la Administratie cu privire la Continutul postat pe Site, funcționarea site-ului;

* se aboneze la știrile EventyOn de pe site.

7.2. Cand Utilizatorul viziteaza site-ul web și utilizează caracteristicile acestuia, Utilizatorul site-ului este obligat:

* respecte prevederile legislatiei in vigoare și ale prezentelor reguli;

* furnizează date fiabile și actualizate la abonarea la știrile EVENTYON precum și monitorizează actualizările lor în timp util ;

* compenseze pentru pierderile suferite de EVENTYON, de Utilizatorii site-ului sau de terți ca urmare a incalcarii Regulilor sau legislatiei in vigoare;

* sa respecte Regulile precum și legislatia in vigoare atunci cand utilizează site-ul, să citească toate informațiile legale postate pe site sau disponibile pe acesta prin link-uri;

• sa verifice periodic anunturile EVENTYON         cu privire la orice modificare a regulilor;

* dacă Utilizatorul nu este de acord cu Regulile precum și cu modificările aduse acestora de către Administrație, trebuie sa paraseasca site-ul.

7.3. Atunci cand utilizează site-ul, Utilizatorului site-ului i se interzice publicarea și distribuirea oricărei informații pe site care:

* conține amenințări, discreditari, insulte, defaimeaza onoarea și demnitatea sau reputația afacerii sau incalca confidentialitatea altor utilizatori ai site-ului sau a terților;

* încalcă drepturile minorilor;

* este obscen, contine un limbaj neadecvat, conține imagini și texte pornografice sau scene sexuale ce implica minori;

* conține scene de violenta sau tratament inuman animalelor;

* conține o descriere a mijloacelor și metodelor de sinucidere, orice incitare la comiterea acestuia;

* promoveaza si/sau ura sau diferenta rasiala, religioasa, etnica, fascismul sau ideologia superioritatii rasiale;

* conține materiale extremiste;

* promovează activitatea infractionala sau conține sfaturi, instrucțiuni sau linii directoare pentru săvârșirea infracțiunii;

* conține informații restricționate, inclusiv, dar fără a se limita la secrete de stat și comerciale informații despre confidențialitatea tertilor;

* conține reclame sau descrie activitatea consumului de droguri, informații despre distribuția drogurilor, rețete pentru fabricarea acestora și sfaturi de utilizare;

• are un caracter fraudulos;

* încalcă drepturile tertilor la rezultatele activității intelectuale;

* încalcă drepturile persoanelor vizate;

* încalcă alte drepturi și interese ale cetățenilor și ale persoanelor juridice sau cerințele legislatiei in vigoare.

7.4. Utilizatorilor Site-ului li se interzice accesul:

* să efectueze trimiterea în masa a mesajelor fără acordul altor utilizatori ai site-ului;

* să utilizeze software-ul și să efectueze acțiuni care vizează perturbarea funcționării normale a site-ului;

* să publice și să distribuie viruși și alte programe rău intenționate pe site sau sa le folosească în alt mod;

* să plaseze anunturi comerciale și politice pe site;

* să efectueze alte acțiuni ce pot dauna Site-ului, Administrației și Utilizatorilor.

8. Drepturile obligațiile Companiei

8.1. Administrația oferă Utilizatorilor Site-ului capacități tehnice pentru utilizarea Site-ului.

8.2. Administrația are dreptul de a prelucra datele personale ale Utilizatorilor Site-ului.

8.3. Administrația se angajează sa ia în considerare notificarile trimise prin feedback la adresa de email welcome@eventyon.ro sau prin poșta la adresa poștală: Soseaua Pipera nr. 48 Culinaryon, Hangar 5.

8.4. În ciuda faptului ca Administrația încearca sa furnizeze informații exacte pe Site, Administrația nu poarta nici o responsabilitate pentru acuratețea informațiilor postate pe Site.

8.5. Toate informațiile furnizate pe Site sunt marcate “ca atare” cu posibile erori, fără garanții de nici un fel, exprese sau implicite. Administrația nu oferă nicio garanție cu privire la informațiile postate pe Site. Administrația nu este responsabilă pentru orice daune indirecte, directe, efective sau indirecte inclusiv profiturile pierdute, ca urmare a utilizării informațiilor postate pe Site, chiar dacă Administrația a fost avertizata cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

9. Schimbari

9.1. Administrația își rezerva dreptul de a modifica aceste reguli. Modificarile vor fi publicate pe site-ul spb.eventyon.ru, precum și, dacă este necesar, în alte surse EVENTYON. Modificările se vor aplica inclusiv acelor persoane care sunt Utilizatori ai Site-ului în momentul intrării în vigoare a modificărilor. Modificările vor intra în vigoare in 30 zile de la publicarea lor pe site-ul eventyon.ro.

 

Director General

Alessio Guiscardo Lewithin